آیا فشار خون بالا باعث زوال شناختی می‌شود؟-راهبرد معاصر
احتمال وقوع طوفان لحظه‌ای در تهران علت مسمومیت تعدادی از اهالی رضوانشهر چه بود؟ تمدید مهلت پذیرش اسناد بستری مشمول تأخیر بازنشستگان کشوری تا پایان شهریورماه چه تعداد زائر ایرانی در عربستان حضور دارند؟ ۴ تذکر ضروری درباره "بار حجاج ایرانی" در فرودگاه مدینه سامانه ثبت‌نام اسکان تابستانه فرهنگیان باز شد واکنش وزارت بهداشت به سخنان ظریف درباره واکسن کرونا رصدعملیات بازرسی مقر منافقین درفرانسه به‌طور زنده توسط ایران مذاکره با طرف عربستانی برای مشارکت حجاج ایرانی در انتخابات اعلام زمان انتخاب رشته دانش‌‌آموزان+ جزئیات تشکیل پرونده قضائی برای سانحه سقوط بالگرد رئیس‌جمهور/ شناسایی اموال مالک کوروش کمپانی جزییات پرداخت «بیمه سلامت» بابت هزینه دستگاه، نوار و سوزن تست قند خون توضیح هواشناسی درباره افزایش اشعه UV در کشور هشدار سازمان بازرسی به شبکه بانکی درباره نرخ سود سپرده‌ها دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد امروز منتشر می‌شود

آیا فشار خون بالا باعث زوال شناختی می‌شود؟

تغییرات در مغز ممکن است از سنین پایین شروع شوند و فشار خون بالا در دوران بزرگسالی ممکن است بر تغییرات مغزی در مراحل بعدی زندگی اثر بگذارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۳ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 07
کد خبر: ۱۲۱۱۹۲

به گزارش راهبرد معاصر مبتلایان به فشار خون بالا در بازه سنی ۴۰-۲۰ سال در میانسالی (متوسط سن ۵۵ سالگی) تغییرات مغزی داشته اند که ممکن است خطر زوال شناختی را در اواخر زندگی یا در طول زمان افزایش دهد.

این تغییرات در همه نژاد‌ها و گروه‌های قومی در این مطالعه بررسی شدند.

یافته‌ها نشان می‌دهند که متخصصان مراقبت‌های بهداشتی درمان تهاجمی‌تر فشار خون بالا را برای بزرگسالان جوان‌تر در نظر بگیرند تا از تغییرات مغزی در زندگی بعدی جلوگیری کنند.

مطالعات نشان داده اند که فشار خون بالا ساختار و عملکرد رگ‌های خونی مغز را مختل می‌کند و به مناطقی از مغز که برای عملکرد شناختی حیاتی هستند، آسیب می‌رساند.

کریستینا لاین بک، نویسنده اصلی مطالعه و همکار نورولوژی عروقی در بیمارستان Northwestern Memorial در شیکاگو، گفت: مطالعات نشان می‌دهند تغییرات در مغز ممکن است از سنین پایین شروع شوند. مطالعه ما شواهد بیشتری ارائه می‌دهد که فشار خون بالا در دوران بزرگسالی ممکن است به تغییرات در مغز در مراحل بعدی زندگی کمک کند.

در یک پیگیری شامل ۱۴۲ نفر از شرکت کنندگان، محققان تغییرات ساختار‌های مغز در میانسالی (میانگین سن ۵۵ سال) را از قرار گرفتن تجمعی در معرض عوامل خطر عروقی از جمله فشار خون بالا، کلسترول، شاخص توده بدنی، سیگار کشیدن و گلوکز بررسی کردند.

این یافته‌های مطالعاتی باید متخصصان مراقبت‌های بهداشتی را تشویق کند تا فشار خون بالا در بزرگسالان جوان را به طور تهاجمی برای حفظ سلامتی مغز در سنین بالا هدف قرار دهند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر